Minggu, 02 Juni 2013

TUGAS BAHASA INGGRIS BISNIS 3



  1. I am slow to_______.
         Answer            : Make my opinion
         Reasion           : Menyatakan pandangan
    2.  I have to have this report finished________.
         Answer            : Until Friday
        Reasion           : Sampai jumat
   3.  We werw fortunate enough to visit the Grand Canyon. It has________.
         Answer            : Many beautiful landscapes
         Reasion           : Pemandangan
   4.  The car was parked directly___________ the diner.
         Answer            : Ahead of
         Reasion           : Di depan
    5.  The ski resorts are usually crowded. There are many people_______ skiing.
          Answer            : That enjoying
          Reasion           : Menikmati melakukan/menikmati bermain
     6.  It is already 3 o’clock. Can you_______ time to catch the bus ?
          Answer            : Have it in
          Reasion           : Dengan segera
    7.  I went to have my glasses _________.
         Answer            : Fitted
        Reasion           : Past Tense
   8.  Mary’s house is ________ the hair salon. Do you think you can find it ?
        Answer            : Near to
        Reasion           : Tidak jauh/dekat
   9.  The burning stick was very hot. He let ________ just in time.
        Answer            : Go alone it
        Reasion           : Past Tense
10.  Do we have ________ money to last us the week ?
       Answer            : Plentiful
       Reasion           : Banyak berlimpah11.
  11..John decided _________ golf on weekends.
        Answer            : To commence
        Reasion           : Memutuskan untuk memulai
    12.It _________ to me whether we meet them or not
         Answer            : Makes not a difference
         Reasion           : Ada kata makes karena di depannya “it”
  13.  We were ________ after all the hard work.
         Answer            : Outworn
         Reasion           : Past Tense 
  14.  We saw _________ wild animals while on vacation.
         Answer            : Quite many
         Reasion           : Reposition + In
  15.  They are late as usual. I don’t think we should _________ them.
          Answer            : Wait for
          Reasion           : Untuk menunggu
    16.Are you _________ the competition ?
        Answer            : Going entering
        Reasion           : Past Tense
  17.  You had better ________ the tourist information office.
         Answer            : Inquiring at
          Reasion           : Simple Present
    18. Ireland was part of the UK, ________?
           Answer            : Didn’t it
           Reasion           : Past Tense
           19.They will be ________ this summer ?
                 Answer            : Presents
                 Reasion           :Reposition + In
           20. Will they go ________ this summer ?
                 Answer            : To swim
                 Reasion           : Simple Present 
     21.   The New York police were very anxious ________ about the crime.
             Answer            : Learn more
             Reasion           : Because it for Countable
      22.  Many excited women could ________ at the department store sale.
             Answer            : Be seen
             Reasion           : Present Future
      23. The sink in the locker room tends to __________.
             Answer            : Overflow
             Reasion           : Past Tense
      24.  How long did the baseball game ________?
             Answer            : Endure
            Reasion           : Menentukan berapa lama
      25. We must _________ the annual board meeting tomorrow.
            Answer            : Attend to
           Reasion           : Present future
  1. The subway station is _________ here.
          Answer            : Near to
         Reasion           : Simple Present
   2.  When we woke up, everywhere was _________ snow.
        Answer            : Covered by
        Reasion           : Menentukan kapan
   3.  Do earthquakes ________ often in North America ?
        Answer            : Break out
       Reasion           : Because it for countable
 4.  We had better _________ before it begins to rain.
      Answer            : Leaving
      Reasion           : Simple Present Tense for question
 5.  A large crowd _________ in front of the train station.
      Answer            : To gather
      Reasion           : Asking the feel of new condition
 6.  In winter, driving accidents occur quite _______ on the highways.
      Answer            : Many
      Reasion           : Past Tense
 7.  Would you like to _________ to the United States ?
      Answer            : Voyage
      Reasion           : Present Future
 8.  Most people at some stage have a feeling________.
      Answer            : Responsibility
      Reasion           : In Beded question
 9.  This stadium can hold _________.
      Answer            : A large audience
     Reasion           : Present Future
10. When the mountain forests ________, there can be large forest fires.
      Answer            : Becoming dry
      Reasion           : V+V1+adj come after subject
  11. “What kind of work are you doing for that company?”
        “I’m ________ as an administrator.”
         Answer            : Employed
         Reasion           : V+ being employed
   12. “I don’t want to buy anything, do you?”
         “Yes , I’d like to buy __________ “
          Answer            : Some pencils
         Reasion           : Put in positive sentences
    13.We can _________ sports on Saturday if you’d like.
          Answer            : Has
          Reasion           : Comes after modal auxiliary 
   14.__________ the hotel rooms are reserved throughout peak season.
         Answer            : Almost of
         Reasion           : Identify amount of things
  15. “ Where did you work before?”
        “I worked only minutes ________ railroad track.”
         Answer            : From the
         Reasion           : Menentukan dimana
  16. “I don’t think it will rain at all today, do you?”
“        No , I _________ so.”
          Answer            : Do think not
          Reasion           : Some kind of Indirect Speech
    17. We have only another five minutes. I think we _________.
          Answer            : Be hurry
          Reasion           : Menentukan kami
     18. Many fans showed up at the stadium. They were _______ the big game.
          Answer            : Anxious to see
          Reasion           : Menentukan berapa banyak
   19. “Who did you meet at the community dinner dance?”
         “ I met many ________ people.”
         Answer            : Celebration
         Reation            : Reposition In
   20. “John isn’t sure that the meeting will be held tomorrow.”
         “I met many ________ people.”
          Answer            : Am certainly
          Reasion           : Past Tense
    21. My brother loves to watch baseball ; I ___________ basketball.
          Answer            : Preferring to watch
          Reasion           : Prefer+to V1
   22. Many people are waiting for the news bulletin. It will ___________ soon.
         Answer            : Circulate around
         Reasion           : Simple Present
   23. I think our guests will __________.
         Answer            : Shortly be here
         Reasion           : Come after will
   24. Who ____________ when John is likely to turn up.
         Answer            : Do know
        Reasion           : Present future
  25. The managers are ___________ a new work schedule now.
        Answer            : Arranging up
        Reasion           : Simple Present

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar